Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady z wodą z ciecierzycy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
5 g masła
-
150 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) (patrz wskazówka)
-
1 szczypta soli
-
1 paczuszka fixu do bitej śmietany (ok. 8 g)
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
74 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1220.7 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Deska ubijanego sera camembert lub brie
45 min
Wegańskie bezy
2 godz. 45 min
Smoothie bowl z owoców z kompotu
5 min
Cytrynowe fondanty z nutą curry
3 godz. 10 min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12 godz. 10 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Rösti z warzyw korzeniowych (TM6, TM7)
50 min
Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą
8 godz.
Millefeuille (ciasto tysiąca płatków) z kremem czekoladowym i orzechami w karmelu
3 godz. 50 min
Zupa krem z czarnej fasoli
20 min
Bao Burger z bananiną hoisin i piklowanymi ogórkami z mango
1 godz. 35 min